• Griekenland

www.naargriekenland.com

Nederlandse vlag

ZONNIG • AVONTUUR • PLEZIER

• Kamperen in Griekenland ?

• Zeker Weten !

Naar Griekenland met vakantie! Zeker weten!

De beste campings in alfabetische volgorde (L t/m Z)

Camping "Meltemi", bij de plaats Mavrovouni - Gythion. (Regio Pelopónnesos).

 

link

Foto's camping Meltemi

link

Foto's bungalows Meltemi

Op ca 2,5km ten zuiden van het pittoreske vissersdorpje Gythion ligt Camping "Meltemi". Camping Meltemi is een grote vlakke camping gesitueerd in een olijfboomgaard. Camping Meltemi ligt direct aan een prachtig wit zandstrand. Bij de receptie heb je de beschikking over GRATIS internet (WiFi). Voor de dagelijkse kleine boodschappen kun je terecht in de mini markt anex selfservice restaurant. In de mini markt en bij de receptie verkoopt men biologische olijfolie van eigen bodem. Bijzonder op camping Meltemi is de openbare keuken. Hier kunnen de campinggasten zelf gratis hun potje koken. Er zijn diverse kooktoestellen, er is een koel- /vrieskast en een spoelruimte voor de afwas. Ook zijn er een aantal tappunten met koud drinkwater. De vele oude olijfbomen en diverse kunststofmatten bekleedt met riet zorgen voor de nodige schaduw. De camping heeft goed sanitair dat diverse keren per dag wordt schoongemaakt. Rolstoelgebruikers hebben de beschikking over een eigen sanitaire voorziening. Ook is er een mooi zwembad. Voor de allerkleinsten zijn er diverse speeltoestellen.

Camping Meltemi beschikt ook over een aantal bungalows, sommige zijn ook geschikt voor meerdere personen. Een aantal hebben zelfs een eigen kookgelegenheid.

Ben je verzot op surfen dan is deze streek van de Pelopónnesos uitermate geschikt voor je. Het strand en de zee voor de camping zijn daar uitermate voor geschikt omdat er na de middag altijd wind staat.

Het theatersgewijs gebouwde vissersdorpje Gythion beschikt over een wandelpromenade aan het water. Er is een verscheidenheid aan winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Hier kun je ook terecht voor andere boodschappen. Er is ook veel te zien in de omgeving van de camping. Wat te denken van het schiereiland Mani, bekend van de "Vendetta". Vroeger gingen hele families hier elkaar te lijf met alle gevolgen vandien. Daardoor zijn alle huizen gebouwd met een soort kasteeltoren waaruit men een goed uitzicht heeft op de omgeving. De wonderbaarlijk mooie grotten van Spileou Dirou, met het onderaardse meer. Het vroegere zeeroversnest Monemvasia, gebouwd op een in zee gelegen rots voor de kust. Ook wel het Gibraltar van Griekenland genoemd. Compleet met een pittoresk dorpje met smalle straatjes, winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Mistras, de byzanthijnse spookstad bij Sparta is ook een bezoek meer dan waard. Genoeg te zien dus.

De familie Giannakos en hun medewerkers zullen je met raad en daad bijstaan indien er vragen of problemen zijn.

GPS coordinaten in Graden - Minuten - Seconden: N. 36⁰ - 43' - 58" / E. 22⁰ - 33' - 7"

GPS coordinaten in Graden - Minuten:                         N. 36⁰ - 43.967' / E. 22⁰ - 33.116'

GPS coordinaten in Graden.                                              N. 36.73278⁰ / E. 22.55194⁰

Wil je meer weten over deze camping klik dan • Hier

De camping is voor het laatst geïnspecteerd op 12 mei 2019.

--> Naar boven


Camping "Nea Kifissia", stadscamping in Athene (Regio Attica)

 

link

Foto's camping Nea Kifissia

Camping "Nea Kifissia" is een echte stadscamping en ligt in een van de noordelijke voorsteden van Athene, in Kifissia. Aan de rand van de wijk Adames, tegen de helling van een kleine kloof. Camping Nea Kifissia beschikt over diverse terrassen maar de meeste plaatsen bevinden zich op het grote centrale terras. Er is voldoende schaduw van bomen en matten. Het schilderachtig gelegen zwembad biedt een mooi uitzicht over de kleine kloof. De sanitaire voorzieningen worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Voor de dagelijkse boodschappen ben je aangewezen op de winkeltjes in de directe omgeving en in Kifissia. Hier zijn diverse terrasjes en winkeltjes. Met het openbaar vervoer (bus en metro) ben je in ca 45 minuten in hartje Athene waar je je absoluut niet hoeft te vervelen. Na een warme en plakkerige dag in Athene is het goed uitrusten en relaxen in het schone water van het zwembad. Na een verkoelende duik kun je verfrist een terrasje pikken in Kifissia. Voor info over Athene klik dan • hier

De familie Komianidou staat garant om je een aangenaam en rustig verblijf te bezorgen.

GPS coordinaten in Graden - Minuten - Seconden: N. 38⁰ - 5' - 60" / E. 23⁰ - 47' - 32"

GPS coordinaten in Graden - Minuten:                         N. 38⁰ - 6' / E. 23⁰ - 47.533'

GPS coordinaten in Graden.                                              N. 38.10000⁰ / E. 23.79222⁰

Wil je meer weten over deze camping klik dan • Hier

Wil je meer lezen over Athene klik dan • Hier

Wil je meer zien van Athene klik dan • Hier

De camping is voor het laatst geïnspecteerd op 7 september 2013

--> Naar boven


Camping "Olizon", bij de plaats Milina op het schiereiland Pilion. (Regio Thessalië - Pilion).

 

link

Foto's camping Olizon

link

Foto's Kamers / Appartementen Olizon

Op ca 48km ten zuiden van de regiohoofdstad Volos ligt op slechts 500m voorbij het dorpje Milina Camping "Olizon". Camping Olizon is een kleine camping met diverse terrassen. Er is een erg goed restaurant waar kokkin Christina de scepter zwaait en heerlijke lokale gerechten weet te creëren. Tevens heb je hier de beschikking over GRATIS internet (WiFi).Voor de dagelijkse kleine boodschappen kun je hier terecht. Men verkoopt hier ook olijfolie van eigen bodem.Voor meer ga je naar de lokale winkeltjes in Milina. De vele oude olijfbomen zorgen voor de nodige schaduw. De camping heeft goed sanitair dat diverse keren per dag wordt schoongemaakt. De meeste staanplaatsen geven een mooi uitzicht over de baai. Het strandje voor de camping bestaat uit hele fijne kiezeltjes waardoor het nooit te heet wordt onder je voeten. Een asfaltweg scheidt de camping van het strand.

Camping Olizon beschikt ook over een aantal mooie kamers en appartementen, sommige appartementen zijn ook geschikt voor meerdere personen. Een aantal appartementen en kamers hebben zelfs een eigen kookgelegenheid.

Als je beschikt over een bootje of een kano dan is deze streek van Pilion uitermate geschikt voor je. Voor de camping is een gelegenheid om je bootje te water te laten. De diverse intieme strandjes zijn dan voor het oprapen. Heb je zin in een wat langer tochtje dan kun je zelfs naar het eilandje Prassouda waar een oud kloostertje op staat of het eilandje Trikeri. Verboden voor auto's maar er is zelfs een klein dorpje dat luistert naar de mooie naam Ag.Ioannis Theologos. Er is zelfs een restaurantje waar je wat kunt eten en drinken. Nog verder weg kun je zelfs helemaal naar het eiland Skiatos varen. Hiervoor heb je dan wel een rubberboot met flinke motor nodig.

Het dorpje Milina beschikt over een wandelboulevard aan het water. Er is een verscheidenheid aan winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Hier kun je ook terecht voor andere boodschappen.

De familie Kiriakos zal je met raad en daad bijstaan indien er vragen of problemen zijn.

GPS coordinaten in Graden - Minuten - Seconden: N. 39⁰ - 9' - 54" / E. 23⁰ - 13' - 0"

GPS coordinaten in Graden - Minuten:                         N. 39⁰ - 9.9' / E. 23⁰ - 13'

GPS coordinaten in Graden.                                              N. 39.16500⁰ / E. 23.21667⁰

Camping Olizon beschikt nog niet over een website maar wil je meer weten over deze camping dan kun je mailen naar het email - adres, olizon-m@otenet.gr of bellen of faxen naar +3024230 65236. Mob. +306973507488. Natuurlijk kun je ook een mailtje sturen naar: webmaster@naargriekenland.com

De camping is voor het laatst geïnspecteerd op 1 september 2013

--> Naar boven


Camping "Papá Neró", bij de plaats Ag. Ioannis op het schiereiland Pilion. (Regio Thessalië - Pilion)

 

link

Foto's camping Papá Neró

link

Foto's bungalows Papá Neró

Camping "Papá Neró" ligt in het zuidoosten van de regio "Thessalië" aan de oostkant van het schiereiland Pilion, direct aan de kust van de Egeïsche Zee. Hier, ten oosten van de regio hoofdstad Volos, bij het toeristische vissersplaatsje Ag. Ioannis hebben de twee vrienden Nikos Basmatzidis en Panos Stefanou, een juweeltje van een camping aangelegd. Door de grote renovatie is het één van de betere campings in Griekenland geworden. Camping Papá Neró is een vlakke camping. De plaatsen zijn (deels) niet afgebakend en voor het overgrote deel kun je gaan staan waar plaats is. In het hoogseizoen word je een plaats toegewezen. Hoge populieren, pijnbomen en kunststof matten zorgen voor de nodige schaduw. De ondergrond bestaat uit zand en gras. De wegen zijn deels geasfalteerd en deels voorzien van grind. De gebouwen worden onderling verbonden door betonnen wandelpaden. De sanitaire voorzieningen zijn geheel vernieuwd en worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Ook is er een camperverzorgingsplaats. Op de camping zijn ook een aantal eenvoudige bungalows te huur. Rolstoelgebruikers hebben de beschikking over een eigen sanitaire voorziening. Er is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en er zijn kleine maaltijden en snacks verkrijgbaar. Bij de gezellige bar kunnen de gasten gebruik maken van GRATIS internet (WiFi). De camping is met het dorp verbonden door middel van een mooie wandelboulevard. Zowel de camping als de boulevard liggen direct aan de zee. Vanaf de camping heb je een mooi uitzicht over de baai. De camping beschikt weliswaar niet over een zwembad, maar dit gemis wordt ruimschoots gecompenseerd door de schitterende stranden en de aangrenzende zee. In het pittoreske dorpje Ag. Ioannis vind je voldoende uitgaansmogelijkheden, restaurantjes en winkeltjes. Het is een aardig toeristisch dorpje. Het schiereiland Pilion is een van de mooiste stukjes van Griekenland en heeft vele natuurlijke bezienswaardigheden. Tientalle schilderachtige dorpjes, zowel aan de kust als in de bergen. Een oude, omgebouwde, "stoomtrein" brengt je in de weekenden van het dorpje Ano Lechonia naar het bergdorpje Milies.

Nikos en Panos bezorgen je ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie.

GPS coordinaten in Graden - Minuten - Seconden: N. 39⁰ - 24' - 46" / E. 23⁰ - 9' - 58"

GPS coordinaten in Graden - Minuten:                         N. 39⁰ - 24.767' / E. 23⁰ - 9.967'

GPS coordinaten in Graden.                                              N. 39.41278⁰ / E. 23.16611⁰

Wil je meer weten over deze camping klik dan • Hier

De camping is voor het laatst geïnspecteerd op 30 augustus 2013

--> Naar boven


"Sikia Camping / Apartments", bij Kato Gatzea op het schiereiland Pilion.(Regio Thessalië - Pilion).

 

link

Foto's camping Sikia

link

Foto's Appartementen Sikia

link

Foto's restaurant Sikia

Sikia Camping / Apartments ligt in het zuidoosten van de regio "Thessalië" aan de westkant van het schiereiland Pilion, direct aan de oever van de Pagasitische Golf en gelegen tussen de dorpjes Kato Gatzea en Kala Nera. Hier, ten zuiden van de regio hoofdstad Volos, heeft de familie Pendeli een juweeltje van een camping aangelegd. De zusjes Irini en Sofia zwaaien hier samen met hun echtgenoten en kinderen de scepter. Camping "Sikia" is een terrassencamping met diverse grote en kleine terrassen. De plaatsen zijn wisselend van grote en de nodige schaduw wordt verzorgt door diverse soorten bomen, citrus - en olijfbomen zijn in de meerderheid en op sommige plaatsen is een zonnescherm gespannen van kunststof matten. De ondergrond bestaat uit zand en gras. De wegen zijn goed begaanbaar en bestaan uit natuurstenen platen. De sanitaire voorzieningen zijn goed en worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Rolstoelgebruikers hebben een eigen sanitaire gelegenheid. Er is een uitgebreide winkel voor de dagelijkse boodschappen en natuurlijk is er een zeer goed restaurant met zonneterras. Hier kun je ook gebruik maken van GRATIS internet (WiFi). De camping ligt direct aan het water en vanaf het terras voor het restaurant heb je een mooi uitzicht over de baai. De camping beschikt weliswaar niet over een zwembad, maar dit gemis wordt ruimschoots gecompenseerd door de aangrenzende zee. Voor diegene die een boot meebrengen is er naast de camping een boothelling. Camping "Sikia" beschikt ook over hotelfaciliteiten. Een aantal zeer luxe kamers en appartementen maken deze camping compleet. Yorgos, de man van Irini, verzorgt regelmatig met vrienden de muzikale omlijsting tijdens de avonduren. De dorpjes Kala Nera en Kato Gatzea zijn wandelend te bereiken en hier vind je voldoende uitgaansmogelijkheden en winkeltjes. Vooral Kala Nera is een druk, maar aardig, toeristisch dorpje. Het schiereiland Pilion is een van de mooiste stukjes van Griekenland en heeft vele natuurlijke bezienswaardigheden. Er zijn tientallen schilderachtige dorpjes die een bezoek meer dan waard zijn, zowel aan de kust als in de bergen. Een oude, omgebouwde, "stoomtrein" brengt je, in de weekenden, van het dorpje Ano Lechonia naar het bergdorpje Milies. Een afstand van ca 23km en het is een geweldige mooie wandeling om over het spoorlijntje terug naar Ano Lechonia te wandelen. Met een beetje geluk ben je dan nog eerder terug dan het treintje.

De familie Pendeli bezorgt je ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie.

GPS coordinaten in Graden - Minuten - Seconden: N. 39⁰ - 18' - 37" / E. 23⁰ - 6' - 36"

GPS coordinaten in Graden - Minuten:                         N. 39⁰ - 18.617' / E. 23⁰ - 6.6'

GPS coordinaten in Graden.                                              N. 39.31028⁰ / E. 23.11000⁰

Wil je meer weten over deze camping klik dan • Hier

De camping is voor het laatst geïnspecteerd op 04 september 2013

--> Naar boven


Camping "Semeli", bij de plaats Pláka - Leonidio. (Regio Pelopónnesos).

 

link

Foto's camping Semeli

link

Foto's Pláka - Leonidio

Camping "Semeli" ligt in het oosten van de Pelopónnesos, ca 5km ten oosten van Leonidio, aan het strand, bij het pittoreske plaatsje Pláka. De wegen op de camping zijn deels verhard met beton of grind. De plaatsen hebben gras/zand/kiezel. Schaduw wordt verkregen door olijfbomen, diverse citrusbomen of rieten matten. De sanitaire voorzieningen zijn goed en worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Er is een openbare keuken met zitgedeelte waar iedereen gebruik van mag maken. De camping beschikt niet over een eigen restaurant. Op slechts enkele minuten lopen zijn diverse restaurants in Pláka. Bij de receptie is ook een kleine mini markt voor de eerste levensbehoeften. Voor de grotere inkopen kun je in Pláka of Leonidio terecht. Over bijna de gehele camping heb je de beschikking over GRATIS internet (WiFi). De camping ligt direct aan het strand. Het strand bestaat uit zand en kiezels, Het is aan te raden om strandschoentjes te dragen.

De camping is ook geschikt als uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Op je lijstje "te bezoeken" mogen de volgende items eigenlijk niet ontbreken. Wat te denken van o.a. Het nonnenklooster Elonis, dat in de Danon kloof ligt en als een arendsnest tegen de bergwand geplakt lijkt. Je wordt er hartelijk ontvangen met koffie en een snoepje. Vergeet niet om je waterfles te vullen met het heilzame water uit de bron. De nabije stad Leonidio, als je wat meer nodig hebt dan een brood. Wandelen, klimmen, fietsen en duiken, kan allemaal vanaf de camping gedaan worden. Er is dus genoeg te zien en vooral ook te doen.

Christos Trochanis, de eigenaar, zal je warm onthalen en helpen als het nodig is.

GPS coordinaten in Graden - Minuten - Seconden: N. 37⁰ - 8' - 58.5" / E. 22⁰ - 53' - 30.7"

GPS coordinaten in Graden - Minuten:                         N. 37⁰ - 8.975' / E. 22⁰ - 53.512'

GPS coordinaten in Graden.                                              N. 37.14959⁰ / E. 22.89186⁰

Wil je meer weten over deze camping klik dan • Hier

De camping is voor het laatst geïnspecteerd op 20 mei 2019

--> Naar boven


Camping "Venezuela", bij de plaats Ag. Serafim (Regio Centraal Griekenland)

 

link

Foto's camping Venezuela

Camping "Venezuela" ligt in het oosten van de regio "Centraal Griekenland" door een rustige weg gescheiden van de Maliakós Golf. De zeestraat tussen het vasteland van Centraal Griekenland en het eiland Evia. Hier aan het mooie zwarte strand heeft de familie Exarcheas een mooie camping aangelegd. Het is een vlakke camping met verharde wegen. De ondergrond van de plaatsen is zand en gras. Schaduw wordt verkregen door hoge populieren. De plaatsen zijn afgebakend met oleanderhagen en je kunt gaan staan waar plaats is. De sanitaire voorzieningen zijn in 2009 geheel vernieuwd en worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Rolstoelgebruikers hebben een eigen sanitaire gelegenheid. Er is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. Op de camping is een restaurant dat tot in de verre omgeving vermaard is bij de lokale bevolking. De camping beschikt weliswaar niet over een zwembad, maar dit gemis wordt ruimschoots gecompenseerd door de mooie zandstranden en de aangrenzende zee. De camping is uitstekend geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, je kunt namelijk ver in zee lopen voordat het dieper wordt. In het, op slechts enkele kilometers afstand, pittoreske dorpje Kamena Vourla vind je voldoende uitgaansmogelijkheden en winkeltjes, het is een aardig toeristisch kustplaatsje. Het achterland is interressant en uitstapjes naar o.a. Delphi, de regio hoofdstad Lamia en de te bezichtigen bauxietmijn "Vagoneto" zijn een bezoek meer dan waard.

De familie Exarcheas staat klaar om je een mooie vakantie te bezorgen.

GPS coordinaten in Graden - Minuten - Seconden: N. 38⁰ - 49' - 22" / E. 22⁰ - 42' - 57"

GPS coordinaten in Graden - Minuten:                         N. 38⁰ - 49.367' / E. 22⁰ - 42.95'

GPS coordinaten in Graden.                                              N. 38.82278⁰ / E. 22.71583⁰

Wil je meer weten over deze camping klik dan • Hier

De camping is voor het laatst geïnspecteerd op 6 september 2013

--> Naar boven


Camping "Vrachos Kastraki", bij de plaats Kastraki - Kalambaka (Regio Thessalië)

 

link

Foto's camping Vrachos Kastraki

Camping "Vrachos Kastraki" ligt in het noorden van de regio "Thessalië". Aan de voet van het machtige Pindos gebergte. Of je nu komt uit het noorden of uit het zuiden, je eerste blik op dit natuurschoon is overweldigend. Deze, tot wel 600 meter hoge kale rotsen, staan als neergegooide "menhirs" in de Thessalische vlakte. En op de toppen van deze naalden dan de steen voor steen omhooggetakelde "Metéora Kloosters". Camping Vrachos Kastraki is tot in de verre omgeving de beste camping en staat garant voor een aangenaam verblijf. De plaatsen zijn niet afgebakend en je kunt gaan staan waar je wilt. Schaduw wordt verkregen door diverse soorten bomen, oa, amandelbomen, populieren, olijfbomen, citrusbomen en moerbijbomen. De camping ligt rustig en is ruim van opzet. De sanitaire voorzieningen zijn erg goed en er is een klein winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. Natuurlijk is er ook een restaurant waar je de door mama gekookte lekkernijen, met een lekker glas wijn, uitstekend kunt laten smaken. Bovendien kunnen de gasten bij het restaurant gebruik maken van GRATIS internet (WiFI). Als je na een dag kloosters bezoeken terugkomt is het aangenaam uitrusten bij het zwembad. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op de Metéora rotsen. Het dorpje Kastraki is lopend te bereiken en Kalambaka is op nog geen 5 autominuten verwijderd. De camping is geschikt voor een langer verblijf, zeker als je de omgeving wilt verkennen of als je wilt klimmen. Wandelen is hier ook een geliefde bezigheid en vele paden lopen naar de rotsen waarop de kloosters staan. Ook als je nog enkele dagen in de bergen wilt doorbrengen is camping Vrachos Kastraki de beste optie. Hier, in dit wilde berglandschap, kun je nog beren, wolven en gieren spotten. Op de camping zijn eenvoudige hutjes te huur, erg handig voor klimmers en wandelaars.

De familie Tsourvakas zal je met alle mogelijke hulp bijstaan om je een onvergetelijk verblijf te garanderen.

GPS coordinaten in Graden - Minuten - Seconden: N. 39⁰ - 42' - 49" / E. 21⁰ - 36' - 57"

GPS coordinaten in Graden - Minuten:                         N. 39⁰ - 42.817' / E. 21⁰ - 36.95'

GPS coordinaten in Graden.                                              N. 39.71361⁰ / E. 21.61583⁰

Wil je meer weten over deze camping klik dan • Hier

Wil je meer zien van de Metéora Kloosters klik dan • Hier

De camping is voor het laatst geïnspecteerd op 28 augustus 2013

--> Naar boven


Camping "Zaritsi", bij de plaats Tyros. (Regio Pelopónnesos).

 

link

Foto's camping Zaritsi

Camping "Zaritsi" ligt in de regio "Pelopónnesos". De vlakke camping ligt in het zuid - oosten van de Pelopónnesos, op ca 25km ten noorden van Leonidio, aan de Argolische Golf. De camping ligt ca 4 km ten noorden van het dorp Tyros. Diverse soorten bomen zoals citroen - sinaasappel - mandarijn en olijfbomen zorgen voor de nodige schaduw. Op enkele plaatsen zijn er ook kunststof daken. De sanitaire voorzieningen liggen op centrale plaatsen op de camping en zijn goed, ze worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Er is een goed restaurant. Er is ook een mini markt voor de dagelijkse boodschappen, het assortiment is beperkt maar voldoet voor de eerste levensbehoeften. Voor de uitgebreide boodschappen ben je aangewezen op het dorp Tyros, of iets verder weg, in Leonidio of Astros. Bij het restaurant/receptie is gratis WIFI te ontvangen. Het strand bestaat uit kiezel, strandschoentjes kunnen wel aangenaam zijn. Tijdens het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Het achterland is uitermate geschikt voor tracking en klim tochten. Bij Tyros is ook een duikschool gevestigd.(sinds juli 2019). Maar bovenal, je kunt er heerlijk relaxen en genieten van een glasheldere zee aan een schitterende baai. Als je een bootje bezit, dan kun je dit hier ook te water laten en een leuk plekje in de omgeving zoeken.

De eigenaar Vassilis en zijn medewerkers zullen er alles aan doen om je vakantie tot een succes te maken.

GPS coordinaten in Graden - Minuten - Seconden: N. 37⁰ - 16' - 32" / E. 22⁰ - 50' - 25"

GPS coordinaten in Graden - Minuten:                         N. 37⁰ - 16.533' / E. 22⁰ - 50.417'

GPS coordinaten in Graden.                                              N. 37.27556⁰ / E. 22.84028⁰

 

Wil je meer weten over deze camping klik dan • Hier

De camping is voor het laatst geïnspecteerd op 30 mei 2019 

--> Naar boven