Naar Griekenland met vakantie! Zeker weten!

Proef het ULTIEME vrijheidsgevoel, koop of huur eens een camper.

Hieronder een review van een zéér tevreden huurder.

Sinds een aantal jaren gaan wij met een camper op vakantie. Geen eigen camper maar elk jaar nog gehuurd. Dit hebben we door de tijd heen bij verschillende bedrijven gedaan met ook altijd verschillende ervaringen, zowel positief als negatief.

Vorig jaar maart kwamen wij, via vrienden bij ons uit de straat, in contact met Dümo Reisemobile in Emmerich. Zij hadden al kennis gemaakt met dit bedrijf en waren er vol lof over. En hoe gaat dat met goede berichten? Je wilt dit zelf ook wel eens ervaren.

Dus wij vorig jaar naar Emmerich. Nette ontvangst (men spreekt Nederlands) met kopje koffie en aangegeven dat we graag een camper wilden huren voor een periode in mei. Geen probleem. Hoe lang? Nou eigenlijk vanaf donderdag t/m vrijdag 2 weken later. Was geen probleem. Bij Dümo huur je namelijk een camper per dag huren en niet, zoals bij veel verhuurbedrijven, per week! Een dagje langer of korter? Geen probleem! Aanbetaling geregeld en 2 weken voor ophalen het resterende bedrag betaald.

Eindelijk was het mei en wij de camper opgehaald. Staat er een volledig nieuwe camper tot onze beschikking met net 100Km op de teller! Een prima vakantie gehad en na ruim 2 weken de camper gewassen en wel weer terug gebracht.

Bij het afgeven van de papieren kreeg ik nog een briefje van € 10,- terug. Waar was dit van vroeg ik. Nou, ik had de betaling gedaan en er was € 10,- teveel overgemaakt!

U zult begrijpen dat wij, na onze ervaring van vorig jaar, ook dit jaar weer naar Emmerich zijn gegaan. Dit jaar gaan we begin juli met vakantie en we waren eigenlijk wat te laat met reserveren ( eind april)

Uiteindelijk heeft men ons toch nog kunnen helpen met een camper voor de periode in juli, maar omdat het type camper niet het model was wat wij eigenlijk wilden heeft men ons een korting gegeven op de huurprijs!

Onze conclusie: Als je een goede en nette camper wil huren tegen een lage prijs, niet gebonden wil zijn aan weekhuur (en wie wil dat niet?) maar per dag, netjes geholpen wil worden en van een goede service gebruik wil maken adviseren wij een camper te kopen of huren bij onderstaand adres.

 

Fam. Klinkhamer.


 

Dümo Reisemobile in Emmerich.

Duisburger Str. 62 - D-46446 - Emmerich

Tel. +49 (0)2822/500421 Fax 500420 Mob. +49 (0)170 1989217.

• Stuur je liever een mailtje, klik dan hier !

Wil je meer weten, klik dan op de link hiernaast of op een van de afbeeldingen. • Dümo in Emmerich.

Dumo2 

--> Naar boven